Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Alting 2021

13. maj /15:00 - 16. maj /11:00

Forn Sidr Alting. Igen på Bogensholmlejren i Ebeltoft på Mols.

Det er her du møder trosfæller og frænder. Det er her du gør dine holdninger gældende.

Det der sker her, på Bogensholmlejren, kommer til at sætte dagsordenen for det kommende år. Med et program der strækker sig fra torsdag til søndag vil der være rig mulighed for at gøre dine trosfæller og frænder klogere med dine input, både i og udenfor de arrangerede indlæg. Der vil også være mulighed for at berige dine trosfæller og frænder med dit gode selskab.

Med ca 1/5 del af medlemmerne til stede er dette begivenheden hvor sandsynligheden for at møde nye eller kendte ansigter er størst, og hvor nye medlemmer kan skabe kontakter i hele landet.
Ikke mindst: Altinget er Forn sidrs øverste besluttende myndighed, og begivenheden hvor alle har mulighed for at være med til at skabe Forn sidr for fremtiden.

Bemærk: Gæster (ikke medlemmer) der i løbet af Alting melder sig ind i Forn Sidr med årsbetaling, får deltagergebyret refunderet. Som noget nyt har Alting 2020 besluttet at man kun kan deltage som gæst én gang, med mindre man er samlever eller ikke myndigt barn til et medlem, så er der frit slag.
Skulle der opstå en ny Covidbølge i foråret der aflyser arrangementet, vil alle få deres billetter refunderet – også efter sidste tilmeldingsfrist.

Tilmelding: Klik her

Detaljer

Start:
13. maj /15:00
Slut:
16. maj /11:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://fornsidr.nemtilmeld.dk/9/?fbclid=IwAR27VMVHSlcbBHuFqPkVvFQi0q9aRfWXvewTPiepQh5HaM2BTKCkTHL0cRw

Arrangør

Forn Sidr
Hjemmeside:
https://www.fornsidr.dk/

Sted

Bogensholmlejren
Fuglsøvej 27
Ebeltoft, 8400 Danmark
+ Google Maps