Her finder du adgangen til medlemssiderne, som er ekslusivt forbeholdt medlemmer af trossamfundet.

Hvis du aldrig har været på disse sider før, så aktiver funktionen "Nulstil min adgangskode". Det er også denne funktion du skal anvende, hvis du ønsker at skifte din adgangskode. Du SKAL angive en ny ønsket adgangskode.

Hvis nulstilling tilsyneladende ikke virker, så skyldes det oftest enten, at din registrerede email-adresse hos kartoteket er forkert, eller at der er opsat et lidt for aggressivt spamfilter på din email-adresse. Kontroller venligst disse to muligheder før du foretager dig andet.

Adgangen til alt hvad der ligger på medlemssiderne er beskyttet på laveste niveau, hvorfor denne adgang ikke kan hackes.

For at se mulighederne på medlemssiderne, så vælg funktionen "Medlemslogin".

Funktionen "Selvbetjening" giver dig mulighed for at rette dine egne kontaktoplysninger, samt se en medlemsliste over alle medlemmer.


Aktuelt:

27/1-2018: Adgangen til medlemssiderne styres af oplysningerne i vores medlemskartotek, og opdateres fire gangen i timen. Desværre fejlede adgangen til medlemskartoteket fra starten af december, uden at nogen var opmærksom på det. Vi har i de forløbne to uger arbejdet på at genskabe denne adgang, og det skulle i dag være lykkedes at få systemet til at virke igen. Dette problem medførte, at der hverken kom nye medlemmer på adgangslisten, og at man ikke kunne skifte sin adgangskode. Hvis dette herefter stadig giver knas, så kontakt IT-afdelingen via kontaktsystemet.


BEMÆRK: Dit login til medlemssiderne må ikke forveksles med login på hjemmesiden, som er tilgængelig for alle, og primært anvendes ifm. handel på handelspladsen.

Dit medlemslogin anvender altid dit medlemsnummer som brugernavn. Dit medlemslogin er personligt, og må ikke gives til andre.