Ved køb af varer på www.fornsidr.dk/handelsplads gælder 14 dages fortrydelsesret i overensstemmelse med den gældende forbrugerlovgivning. Dette indebærer at konsumenten har ret til at fortryde sit køb ved at oplyse www.fornsidr.dk/handelsplads om dette inden for 14 dage fra at konsumenten eller konsumentens postkontor har taget imod den bestilte vare(fortrydelsesfristen). For mere information om din fortrydelsesret, kan du læse vores vilkår som du finder under vores Handelsbetingelser.

Når din pakke modtages retur, tager det op til 14 dage at registrere den og betale pengene tilbage. Når dette sker vil du modtage en mail på dette.

Sådan håndterer du retur og reklamation

Det er dig som kunde der ved returnering af varer, har ansvaret for at varen ikke skades i transporten tilbage til FS. Det er en god idé at bruge transportemballagen som vi har brugte for at sende din vare til dig når du sender varen tilbage til FS. Hvis den er ubrugelig eller du ikke længere har den er det dit ansvar at sende vare forsvarligt så den kommer uskadet frem.

Inden du sender varen retur skal du sende en mail til   med årsagen til at du ønsker at returnerer varen.

Når du returnerer varen skal du medsende fakturaen eller følgesedlen eller en kopi af disse, for- og bagside.

Som kunde har du også ansvar for, at varen ikke forsvinder i transporten, derfor anbefaler vi at du bruger en transportmåde som har et sporingsnummer som kan spores. (OBS: Vi tager ikke imod rekommanderede forsendelser) Dette hjælper vi dig gerne med, men du som kunde står for omkostningen af denne fragt.

Hvis der ikke angives ”fri retur” på produktsiden på vores hjemmeside, er det dig som kunde som står for returfragten. For godkendte reklamationer via mail er det dog sælgeren som står for returen. Du kan læse mere om returforsendelser under vores handelsbetingelser.

Venligst bemærk at vores samarbejdspartnere kan have afvigende vilkår hvad angår retur og returhåndtering. Oftest er der en returseddel og instruktioner der følger med i leverancen. Mangler disse, skal kunden kontakte sælgeren for at få instruktioner.

Du kan selv vælge at sende din vare retur med posten – bemærk at det er dig som kunde som står for omkostningen.
Du kan kontakte www.fornsidr.dk/handelsplads for brug af fortrydelsesretten og returforsendelser for samtlige varer der er købt på hjemmesiden – dette gælder også de varer, som levereres af vores samarbejdspartnere.
Kontakt og vi hjælper dig med returnering.